We are the heroes…

Tataratta tatataaaaaa tataratta tatatatataaaaaa!!!!
Hör musiken, hör hovarna se mantlarna, fanorna hjältarna!!

Dessa underbara hjälte filmer!! MUSIKEN!!! den är smäktande pampig livgivande, för min inre syn ser jag ridande hjältar, svärdbärande hjältar hår som swuschar i vinden och hjältedåd helt baserat på ren osjälviskhet och moral – ren som vitaste snö.

För mitt inre öga springer Rocky Balboa upp och ned för tusentals regnvåta trappor, Indiana Jones utvecklas från vanlig professor något nördig.. till en hjälte utan gräns. För mitt verkliga öga materialiseras ur en helt vanlig morgon, grådisig regntung, höstdoftande, en arme av glittertanter med mantlar och allt.

Tänk att få vara en del av stjärnornas krig, fightas som Legolas, vara cool som ClintEastwood, att få kämpa mot det onda och vara David mot jätten Goliat, vilken kick!! Jag pratar om vattengympa!!

Musik från diverse hjältefilmer.. tänk 80/90 tal pumpar ur högtalarna, den vackra jugendbassängen i @Hagabadet’s mitt tittar förvånat när hjältarna anländer i sina caper, kvinnor i alla åldrar ( läs mognakvinnor) och former iförda varierande baddräkter och allehanda badrockar och handdukar, alla lastar på sej färgstarka hantlar, ben tyngder och frisbees, jag ser som i en dimma hur vi till musiken förvandlas från glittertanter till glittertantshjältar.

Ledaren har combatbrallor och bandana, han är grym!!! Känslan av att vi besegrar världen gemensamt och att han är vår härförare är påtaglig, Vi kämpar, vi viftar, vi får kallsupar, vi stampar, vi boxas, vi är GRYMMA! Vi är ädla riddare och vi kommer att vinna mot alla odds!!
Jag går eller snarare stapplar ifrån vattengympan med en känsla av att vi är coola vi är starka och vi har ett sinne som ädel snö… Jag är en vinnare jag är stark!

Tänk vilken enorm effekt musik har på livet, och referenser.. vilken boost, Jag längtar till vår nästa combat och vårat nästa slag mot makterna Glittertanterna är här för att stanna, vi är starka vi är grymma vi är ÄDLA!!!
vattengympa ftw!!
puss glöm inte att swipa för glittertants bild!!!

glittertanter #kämpa #badräkt #livet #tankar #musik #hjältar #vattengympa @hagabadet

PS inga onödiga covid risker var tagna ds

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *