Vi lever bara en gång!

Nja, inte riktigt sant, vi dör bara en gång alla andra dagar lever vi, bäst att göra mesta tänkbara av de dagarna!

För mej är det alltid ett litet delbokslut varje år vid den här tiden, hur lever jag, vad vill jag. hur blir saker som dom blir och vad vill jag förändra?

Ibland blir jag stressad av allt jag vill hinna med, av alla drömmar jag har och det här med att vi inte på något sätt vet, inte någon av oss, hur lång tid vi har framför oss, då brukar jag försöka andas och istället fundera över hur jag ska välja, av allt det jag har framför mej och hur jag kan lägga mesta möjliga krut på det.Hur jag kan välja med hjärtat…

Hur jag kan utforma mitt liv och ett sätt att vara så att jag även om jag aldrig kommer att hinna med att förverkliga hälften av mina drömmar iaf kan vara trygg i att det jag har valt, det jag har gjort är sådant jag har haft hjärta och kärlek i, det är en allt för kort tid vi knallar runt här på jorden så det finns inte riktigt tid för att gräma sej eller ge sej in i saker halvhjärtat.

Så går mina tankar, runt nya år.Faktum är att de gör det också annars.Jag vill vara nöjd med det jag har gjort även om jag inte någonsin kommer att kunna hinna göra allt jag kulle vilja. göra

En dag dör jag men nu lever jag,, fint så.

ta hand om dej

puss

Vi lever bara en gång…eller vi dör bara en gång alla andra dagar lever vi

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *