Vänskap bubbel o värme…

Det här med vänner!! Det allra viktigaste i min värld !! Upptåg, glitter sorg omtanke , egoism och värme allt i en salig bubblande kombucha eller en sprudlande champagne,- ett livselexir är dessa människor, jag har runt mej dom som finns här och som jag får finnas för, vänskap är en galet stor fin och härligt energigivande glitterbomb när det är bra i livet och en stor skön varm handvävd ullfilt att krypa in i när det inte är så bra.Vänner ger lika delar trygghet som ansvar som glädje som ilska som lycka !! Jag tror, nej jag vet att utan mina vänner vore inte livet vidare värst !! faktiskt riktigt sugigt!
Den där härligt otvungna blandni gen av att kunna dela djup och lätther fånigheter och allvar !! livet helt enkelt ! puss vet ja !! och skål för vänner och värme !!???

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *