Välkomna till min värld av glitter glam och härligheter!!!

Jag har under ca 25 år drivit ett företag med inspiration och tankar som ledord!! Jag har en underbar kvarn i Kvarnbyn i Mölndal där jag anordnar events och fester bröllop och roligheter för företag och privatpersoner.

Allt som gör livet lite roligare  kickar igång mej !!! Jag målar sedan 20 år tillbaka och landar allt som oftast i färger glädje änglar och glitter, tråkigheter dyker ju upp längs vägen ändå så att göra livet lite glammigare är stort fokus!

I samband med mitt samarbete med ÖoB kickar vi igång min egen hemsida/forum där det finns utrymme för tankar ideer och filosoferingar runt mat , mode, dekorationer, dukningar, konst event och livet 
varmt välkommen och var med och bygg upp denna värld av glitter färger och ljus.

Välkomna // Malin Leijonberg

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *