Tantgalleriet på bokmässan 2023

I år är det äntligen dags för Tantgalleriet att göra sitt stora intåg på bokmässan.

Jag och Weronika Hagerling är fulla av entusiasm inför att presentera våra färgstarka damer och sprudlande glittertanter för alla besökare. Våran vision är att inspirera till mer liv, mer kreativitet och mer mod hos alla som besöker våran monter.

Tantgalleriets monter är som en explosion av färger och glädje. Här möts besökarna av en härlig mix av konstverk, installationeroch bubblande bubbel.

Malin och Weronika har tagit fram en rad olika verk som speglar deras budskap om att våga vara sig själv och leva livet fullt ut.

Den första delen av montern är dedikerad åt färgstarka damer. Här får besökarna möta kvinnor i alla åldrar och bakgrunder, som med sina fantastiska kläder och kreativa uttryck symboliserar mod och styrka. Genom att porträttera dessa kvinnor vill konstnärerna förmedla att det inte finns några begränsningar för vad man kan göra eller vara, oavsett ålder eller kön.

I en annan del av montern finns glittertanterna. Dessa fantastiska kvinnor sprakar av glädje och energi och är klädda i en mängd färgglada och glittrande kläder och accessoarer. Genom att använda glitter och flärd som uttrycksmedel vill konstnärerna förmedla vikten av att våga vara synlig och att inte vara rädd för att sticka ut ur mängden.

För att ytterligare förstärka budskapet om mod och kreativitet har TantgTantgalleriet på bokmässan är helt klart något utöver det vanliga. Malin Leijonberg och Weronika Hagerling har på ett fantastiskt sätt lyckats skapa en monter som sprudlar av energi och glädje. Genom sina färgstarka damer och glittrande tanter vill de inspirera besökarna till att våga vara sig själva, att leva livet fullt ut och att vara modiga nog att uttrycka sin kreativitet i allt de gör.

Du hittar oss på plats B01:25, läs mer på Bokmässans hemsida >>

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *