Sip’n Paint är en kväll full av färger, bubbel och kreativitet.

Kom och låt dej hänföras av färgernas kraft och form, finn ditt eget uttryck. Jag , Malin Leijonberg inspirerar till modet att våga pröva och finna sin inre glittertant, prinsessident eller kort och gott sitt inre uttryck. Du behöver inte ha arbetat med färger och måleri tidigare, det här är en kurs som  inte kräver några förkunskaper. Det är en workshop som även passar dej som är van vid att måla men aldrig får ihop tiden,  för dej som vill  få tid och rum att vara för dej själv tillsammans med andra och träffa nya människor medans du i lugn och ro utforskar nya uttryck.

Malin arbetar i första hand med akrylfärg som sitt verktyg och delar med sej av sitt sätt att måla och tänka kring sina figurer.

Att måla är ett sätt att andas och utvecklas, har du inte prövat, så gör det!!

Kreativitet är en nyckel till förändring och framgång, oavsett vad och hur vi presterar.

Den här kvällen lämnar vi alla måsten och borden, prestation och betänkligheter hemma och ger oss hän i färger, lek och form.

Välkommen på en kväll fylld av bubbel skratt koncentration och avslappning. I priset 500kr, ingår, bubbel, något gott att snacksa på, Malins vackra bok om guldkanten på tillvaron samt material till 2 tavlor.

Du hittar vilka kvällar jag håller i dessa kvällar på www.powerfulliving.se

Kom med öppet sinne och oömma kläder.

Varmt välkommen 

Du kan boka in dej och dina vänner på en VIP sip´n paint, där ni själva bestämmer tid och datum tillsammans med oss. Tex med kollegorna på AW eller som födelsedagspresent/julklapp , möhippa eller annat.Kontakta oss för att boka datum och passande tid, Minsta antal 4 personer.

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *