Sip n paint !!!

Sip n paint är en aktivitet som kombinerar målning med socialt umgänge och avkoppling.

Det är en underbar möjlighet att ge sig hän åt färgernas värld och upptäcka konstens och kreativitetens glädje tillsammans med andra, oavsett tidigare erfarenhet inom måleri.  I en avslappnad och inbjudande atmosfär där deltagarna kan släppa alla prestationskrav och bara njuta av processen leder jag er genom kvällen.

Bjud med dina vänner på en trevlig och bubblig kväll där ni kan umgås, äta och samtidigt måla tillsammans. Eller kom själv och möt likasinnade. Det som gör sip n paint så fantastiskt är att det inte spelar någon roll om du är van eller helt nybörjare inom måleri. Det handlar inte om att vara perfekt eller prestera på något sätt. Istället är det kreativiteten som är i fokus och det är något som tål att övas på ,precis som kondition är det en färskvaraoch kräver underhåll.

Genom att ge sig hän åt denna aktivitet kan man släppa alla bekymmer och stress från vardagen. Det blir en plats där man kan utforska sin egen kreativitet och låta färgerna guida en till nya upptäckter. Att se hur en vit canvas förvandlas till något personligt är otroligt givande och ger en känsla av stolthet och tillfredsställelse. Under en sip n paint-kväll med mej kan du förvänta dig  inspiration, bubbel skratt och färger, och uppmuntran att våga prova nya tekniker och uttryckssätt. Jag kommer att ge dig de verktyg och den vägledning du behöver för att utforska din kreativa sida. Det bästa av allt är att du får göra allt detta medan du njuter av en trevlig kväll tillsammans med dina vänner. Så varför inte ge dig själv och dina vänner chansen att försvinna in i färgernas värld genom sip n paint med moi!!-konstnär Malin Leijonberg? Låt kreativiteten flöda och upplev den givande glädjen av att skapa något unikt med dina egna händer. Det spelar ingen roll om du är en erfaren konstnär eller nybörjare – det viktigaste är att du ger dig själv tillåtelse att utforska och njuta av färgernas

Klicka på länken för att se när vi har nästa sip n paint och för mer info samt bokning 

magi.https://powerfulliving.se/events/kategori/sipn-paint/

puss/malin

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *