prinsessidentutmaning

I dag startar vi en stilutmaning i kursen ‘boosta din kreativitet och livsenergi’

Att klä se är ett enkelt sätt att uttrycka sej och visa vem vi är och vill uppfattas som.

Genom de kläder vi bär och hur vi väljer färger och modeller, blir vi tydligare för andra, vilka vi är, hur vi vill bli bemötta hur vi bemöter andra osv.

Det kan synas ytligt men vi har max 7 sek att göra ett försra intryck i alla situationer, så snabbt har vår fördomsfulla hjärna lagt den vi möter i ett fack.. då är kläder ett bra verktyg.

Att första intrycket alltid varar håller jag inte med om men att tänkatill runt sin klädsel hjälper till att presentera oss som vi är, eller som vi vill bli uppfattade.

I veckans första utmaning är det monocromecolouring som är temat, jag tänker en färg olika nyanser.

Fritt för var och en att tolka, som den behagar, shoppa loss och plocka hej vilt i din egen garderob och kom fram till något.

Själv valde jag brunt idag!!!!

LEOPARD, -tusen nyanser av brunt …
Det är något med det här mönstret som jag fullständigt är beroende av !! Jag är rädd att det har varit så i snart 20 år…Kan det verkligen stämma !!?! Alla varianter av leo, blusar klänningar byxor, alla material och färger.Det roliga med leo är ju att det gått via exklusiva herrklubbar till billiga bordellmönster, galna pantertanter, rockiga och punkiga förebilder och flärdfulla siden kaftaner, knytblusar i siden hos exklusiva riviärandamer till att idag vara ett ganska basic/ obasic mönster…Enkelt att matcha och funkar vid de flesta tillfällen, inte alls så uppseendeväckande som för några år sedan då det var djärvt som tusan att bära djurmönstrat !
Ha en skön dag!!

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    1. hm har du varit inne och shoppat den i shoppen?
      jag ber att simon kontaktar dej så reder vi ut det under dagen 🙂
      varmt välkommen !!!