Mer snällhet åt världen !!!!!

Ibland blir jag så xtremt trött på världen!!!

Dels är jag trött på att vara själv heeeela tiden, så xtremt trött på pandemin!!
Vill omge mej med människor som jag tycker om och vill vara med !! Jag vill , helt otippat, 😉 ha ett slut på pandemi och dessa himla restriktioner!!! NU!!
Dessutom känns det så in i själen sorgligt och störigt med småsinnta människor.
Människor som vrider sej som maskar och som inte står upp för det som är rätt.

Hur kan det vara så att det i verkligheten i princip alltid är den lilla personen eller människan med goda avsikter som drabbas och de stora jättarna, eller den med dollartecken i ögonen går segrande ur striden…Jag blir bara själsligt trött av att ständigt påminnas om att vi bygger ett samhälle som till stora delar bygger på fulspel och egenintressen, nog skulle vi alla inkl de sk jättarna må bättre om vi kan värna om varandra, lite give and take lite snällhet och medmänsklighet, visst hade det kännts roligare, skönare och som en bra mkt bättre värld om det hade varit på dessa grunder vårt samhälle kunde vila…Snällhet ! medmänsklighet! mod!

Jag blir tokig !!!!

Nå väl, det är väl bara att jobba på i sin lilla del av verkligheten och på bästa möjliga sätt sprida mjukhet värme och snällhet!!
Jag vill så gärna tro att det hjälper, men vissa dagar va!! vissa dagar undrar jag…
Nå väl jag fortsätter att drömma om en mjukare värld och möten med vänner jag känner och inte känner, än…
Ta hand om dej och värna om det som betyder något !!

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *