Måleri ett träningsredskap

🎨✨️🎉Att måla är inte bara kul, det är ett så jäkla bra verktyg till att träna upp din kreativitet.

Din kreativa förmåga är avgörande för din livskvalitet.Precis som när du joggar för att hålla din fysik i form så behöver du träna på och utveckla din kreativitet för att utveckla hjärna, intelligens och självinsikt, för att må bra.

Att måla har inte enbart med konst att göra, målning är ett tränings redskap och verktyg, träning ger färdighet!

Det här är 3 av många saker som du uppnår med kreativ workout. ✨️Problemlösningsförmågan ökar. Måleri kräver att du hittar nya sätt att uttrycka dig själv och lösa konstnärliga utmaningar, vilket ökar din förmåga att tänka kreativt och hitta lösningar på problem i andra områden av livet.

✨️ Självkänsla och självinsikt stärksGenom att utforska olika tekniker och stilar i ditt måleri får du möjlighet att uttrycka dina känslor och tankar på ett djupare sätt, vilket är terapeutiskt och befriande.

✨️ Fantasin förstärks och ger dej fler möjligheterAtt regelbundet utmana dig själv med nya kreativa idéer och uttrycksmöjligheter stimulerar din fantasi och öppnar upp för nya perspektiv och innovationer i livets alla områden.

Nedan hittar du 3st övningar för att träna

🎨 Ge dig själv tid och utrymme för att bara måla utan någon specifik plan eller förväntning. Låt penseln leda dig och utforska olika färger, former och tekniker utan att tänka på resultatet.(akryl färg är en bra start)

🎨Utmana dig själv genom att välja ett abstrakt begrepp eller en känsla och försök att förmedla det genom ditt måleri. Detta tvingar dig att tänka utanför boxen och hitta nya sätt att uttrycka idéer.

🎨Blanda olika material och texturer i dina målningar genom att inkludera element från tidningar, tyger eller andra kreativa verktyg. Detta uppmuntrar till att experimentera och skapa unika kompositioner.Puss🎨💕🎉

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *