Lägg strössel på tillvaron

Varje dag lägger jag strössel på tillvaron med hjälp av, smycken och accessoarer, något jag alltid gjort och något som gör mina dagar lite glittrigare, just nu använder jag till vardags sex stycken ringar i varierande storlek som betyder något alldeles särskilt för mej.. Dom är presenter, från mej själv och andra, reseminnen och minnen, nya och gamla…

Periodvis matchar jag outfits och kläder med olika ringar men det senaste har dom här sex ringarna fått matcha och peppa livet i sej med sina olika betydelser, swipa på bilden så ser du: labradorit i skiftande turkosblågråsvartgröna toner för att våga och orka ta tag i nystarter med energi och fart, rosenkvarts för ovillkorligkärlek, onyx för styrka och design, bergkristall för att jag älskar det gamla och känslan av att allt får sin plats så småningom, svart lava för systerskap och moderskärlek och sist men inte minst min dödskallering för minnen och för att våga vara och ta för sej av livet, skapa nya minnen och vårda dom gamla minnena, livet  går liksom i ett rasande tempo bäst och hänga på!!! ??

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *