JAAAAA nu är jag på gång!!!!

Jag måste genast berätta!!!!

Jag har börjat att jobba fram en kurs för alla som är kreativa,alla som är wanna beeeee kreativa, alla glittertanter, prinsessidenter, världs erövrare och färgberoende!! och alla andra så klart! fashionistas, fluffomaner, färgberoende, stortänkare och andra.

En kurs med samtal, tips, inspiration, eftertanke, omtanke och själ !!!

En kurs för mer kreativitet, möjlighet och glädje helt enkelt!!!

Mycket känsla och tanke mycket handling och do it,- just do it attityd, fluffig tyngd och lättsam kunskap. Alla välkomna!! du behöver inte ha några som helst erfarenheter bara ett sug efter att göra mer av det som är roligt! Du prenumererar på kursen via mej och en gång i månaden så dyker det upp ett kapitel eller låt oss säga en sprakande kreativitets bomb, med en massa funderingar, kreativa tips, tutorials, stilutmaningar och annat, ämnena kommer att befinna sej i häraden, inredning, mode, konsthantverk, pyssel, mat och må bra…textil, färg, remake och dukning.

Livet är så himla kort sett i backspegeln att det är lika bra att gå rakt fram med kavata steg och testa allt som verkar kul ! OBS!!!! utan några krav på prestation, det är för dej, om dej med dej..och lite med oss andra också, vi gör den här kursen ihop, utefter de avsnitt som jag är i full färd med att ta fram.Det är så roligt att det nästan spritter i kroppen på mej att få möjlighet att skapa den här kursen, med den vill jag inspirera, kreera, och puffa dej att våga tro på din egen förmåga och dej själv och kanske också lite få dej att peta tån utanför din egen ram.

Tjohoo!!snart kör vi igång!!

Första kursen är tillgänglig from maj månad, sedan kommer det som sagt en ny sprakande kreativitetsbomb en gång i månaden, som du kan göra när och hur du vill.

Varje söndag kommer vi i början att ha live sändningar då vi kan prata ihop oss eller där jag bjuder på olika föredrag och ämnen.Det här kommer att bli galet roligt!!!! Jag hoppas så att du är sugen på att vara med och att du tipsar dina likasinnade vänner och bekanta.

Jag tänker att vi kan dela våra grejer, tankar dukningar kläder och tips här på malinleijonberg.se , prinsessidenternas alldeles eget herravälde eller heter det prinsessidentdömme kanske?! Jag tycker att vi spikar det, prinsessidentdömmet, där inget är för fluffigt inget för tungt! Här kommer det finnas möjlighet att dela med sej av tankar funderingar och bilder och låta sej bli inspirerad och inspirera andra.

Lite som livet, högt och lågt, luftigt och tungt omvartannat i en enda bergochdalbana

Shine on and stay tuned!!! som jag skulle sagt om jag i första hand var engelsk språkig, men som jag brukar säga… (nja eller det är första gången jag säger det, men iallafall,)eftersom jag är bättre på svenska

-Glittra för tusan hakar!!, det smittar av sej, och glöm inte att hänga med här så du inte missar när det händer, när vi börjar !!

puss

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *