Jaaaa nu flyger vi !!!

ELLER VAD HÄNDER NÄR DU GÅR FRÅN 100- 0

I går kände jag det för första gången sedan i höstas…(när skärpta pandemi restriktioner blev verklighet..)

Jag kände energiruset, adrenalinkicken, glädjen över att kunna göra nästan vad som helst igen !!

I höstas gick hela min verksamhet från 100 till 0 över en natt , så även intäkter, inkomster och energi!!

Det var som att lägga en blöt grå filt över hela mej och dra ner rullgardinen, släcka lyset och låsa dörren samtidigt..

Inte visste jag att jag KUNDE tappa gnistan , inte visste jag att jag var förmögen att sitta o glo på tv en hel dag.. men jo, det kunde jag, det kan ALLA!

Konsten är ju att ladda om, tänka nytt,och det har jag gjort, trampat vatten och samtidigt utvecklat nya koncept.

..skapat en ny värld där inne under filten, som successivt fått den att lyfta och lätta, låst upp dörren och tänt ljuset. Jag har färglagt och filat på sedan länge tänkta ideer, verkställt så smått..och tänkt om, tänkt till, byggt ut..

Jag har utvecklat det jag länge funderat på men inte sammanfattat, genom det jag tror på , -kreativitetens kraft och styrka.

Så nu är vi här, med en växande underbar sida för bubbel babbel och reflektion.

Jag är så glad att vi faktiskt är många här !! och fler ska vi bli:)

Att utvecklas i livet, var du än är i livet , genom kreativt skapande och tänkande, det är magi.

Genom kläder, måleri, bilder, foton, tankar, texter, mat, inredning…för mej är det och har alltid varit ett livs elixir.

Att inte be om ursäkt utan att bjuda på hela sej själv, och inspirera andra till det samma, det är en dröm jag har haft som jag genom det gångna året så sakteliga har börjat förverkliga.

Jag kan inte nog tack alla er som vill vara med på den resan !

Jag har hittat mkt energi och styrka tack vare min inställning till livet , jag tror på det omöjliga och har en bestämd uppfattning om att kreativitet utvecklar och stretchar hjärnan, energin och kroppen.

Att få reflektera kreera och tänka om, släppa saker och låta nya komma till. För mej har just det varit livsavgörande när intäkter uteblivit, fakturor vuxit på hög och restriktioner gjort det omöjligt för mina normalt sätt tusen yrkes ben att få fäste.

Det jag arbetar med , och har arbetat med i snart 30 år bygger på människor och möten, och det har av förklarliga skäl inte varit möjligt under det senaste året.

Så i förrgår när det nu går att vistas 50 personer under samma tak igen, blev energin total och det känns som att den fortfarande fuktiga men numera färgskimrande filten som legat över mej drogs bort , luft och energi strömmar igenom hela mej och jag vill ÄLSKA hela världen !!! Allt är möjligt!!! Tom att äta middag fler än 8 pers !!!

Plötsligt kan jag både, träffa människor i verkligheten igen OCH fortsätta att arbeta med ett digitalt nätverkande, inspirationsboostande koncept som bara är i sin spirande knoppning.

Jag ser så mycket fram emot att kunna använda alla tusenfotingens verksamhetsben igen och utveckla både mej och min verksamhet ännu mer från här.

En sak är säker, jag bubblar som sockerdricka och det jag alltid vetat men inte gett tillräckligt med utrymme, att kreativitet, babbel reflektion och färg, förenar, stärker boostar och utvecklar , det ÄR sant!

puss !!

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *