Hur firar du jul ?

Jag är ju en obotlig julromantiker, som ser minst 40 feelgood julfilmer innan 3e advent och sedan totalt går in i dimman av att pyssla och göra hjärtan, stjärnor och att baka….

Jag är inte ens bra på att baka men ändå envisas jag med att under advents tiden göra både – bullar och knäck, -Sill och kolasnittar!!

En total verklighetsflykt kan tyckas, och det är väl just vad det är, en flykt från Corona och isolering, från handtvättande och uteblivna festligheter,

En skön flykt och en upplevelse av att det finns så mkt att göra och att det är enkelt, och att det faktiskt ligger något väldigt rofyllt i att få gosa in sej och bona om sej i juletid.

Jag som tycker om många stilar har alltid svårt att bestämma mej för vilken typ av jul jag vill ha. Ska den vara vitt sober och stilig, elegant och glittrig, en sann White Christmas?Eller ska den vara kitchig i rosa och färg, mängder av roliga udda loppis fynd och fina presenter , kort och gott -Kitchmas? Eller ska de helt enkelt få lov att bli en skogshuggarjul i traditionell julfilmsanda, en – Tradmas?

Svårt att bestämma!!

Vilken är din favorit jul av dom jag har byggt upp?Utgångspunkten har varit den samma , lika stora miljöer och med liknande bakgrund och samma porslin, det är mest detaljerna som varierar, prismässigt hamnar dom alla tre i samma läge, mycket av porslin och dekor kommer från Öob och mycket är från loppisar och mina dålda vrår.

Jag är så illa nyfiken på vilken jul du gillar och hur du/ ni gör det hemma! Kan du inte snälla berätta och visa med bilder hur din alldeles egna favoo jul ser ut?

Vilken stil vilka färger hur vill du känna i juletid?

Kram mallan

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *