Rädda lördagen!!

Gör en väska av ett gosedjur!!!

Jag stormälskar ju gamla trotjänare, gosedjur dockor och liknande, och gillar dom där gulligullgulliga barnväskorna som ser ut just som sådana, dom är dessvärre alltid avsedda och tillverkade för mkt små personer…dvs barn 🙂

Så i går när jag hittade en härlig innött nalle på vår närbelägna loppis för inte mer än 25 spänn så slog jag till, med hjälp av den en trasig 60-talsväska och en sminkväska jag inte längre använder blev det sedan skönhetsoperationer på nallen som fick namnet Gotfrid och jag är nu stolt äger till EN LAGOM STOR NALLEVÄSKA!!! SOM JAG FAKTISKT FÅR PLATS MED MER ÄN BARA MIN TELEFON i !!

HURRAAAAAA!

Jag la snabbt ut en liten tutorial på insta och döm av min lycka när jag någon timme senare fick en bild på en lycklig liten tjej som blivit inspirerad och gjort en sälväska, Sally, heter väskan och Sid heter kreatören, det tog knappt en halvtimme att tillverka lyxväskan och nu kan Sid Sally jag och Gotfrid ha en skön lördag!!

Och det bästa, jag behöver aldrig känna mej ensam…;)

Gotfrid e alltid med !!

kolla här, så ser du hur vi gjorde, så kul !!

https://youtu.be/L0ClWXxQjAM

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *