HALLOWEEN

Här ser du inspirerande dukningar, inredningstips och DIY med Malin Leijonberg. Vill du ta del av Malins glittrande värld så regga dig på sidan.

VÄLKOMMEN

Inredningstips, dukningar & DIY

Blomsterkoffert

Malin dekorerar mormorskoffert.

Ishänder

Dökalla händer i bålen.

Flaggspel

Döläskiga flaggspel av soppåsar.

Ögonpopp

Ögon av flirtkulor.

Happy Halloween

Midsommar närmar sej med stormsteg, vad ser du mest fram emot?
Jag längtar efter sillen och dukningen blommorna i håret och det obligatoriska regnvädret.
Vännerna och skratten , stressen över att det inte är tillräckligt mkt prippsblåkänsla och skagenmålarna samtidigt...😀✨️😍
Jag längtar lite efter det daggvåta försommarkvällsgräset och det snålkalla draget när klockan blivit lite väl mkt, jag längtar kort och gott och det är en fin känsla.
puss
❤️
...

Det är omöjligt att inte bli glad av den här kombon!! @atelje_lejonkulan aka @kors.i.allsin.dar ihop med blå himmel och hav - Marstrand levererar !!!
Lycka i koncentrerad form !!
...

kännde mej lite som en 1800tals parafras när vi hämtade tavlorna från strandverket, böjd gamnacke trötthållning och allt 🤣🤣🤣🤣Nu väntar nya äventyr , utställning på @gunneboslott 23e 24e juli
sagolik miljö och konst som gjort för prinsessidenter och magiska väsen.
✨️💕🌸💕✨️
...

Vet ni vad!! Något av det bästa jag vet är att sy, -sy om och kreera, det kliar i fingrarna när jag ser ett vackert tyg, oavsett om det är ett påslakan en gardin, skjorta eller metervara, det finns oändliga möjligheter och det gör mej lycklig.
För mej är det optimal avslappning att sy och skapa.
Christer har en helt annan inställning till att slappa, jag slappar med symaskinen han slappar i soffan, men visst blev han fin i sin påslakan skjorta, som han såklart gärna slappar i .
I morgon ska jag och @atelje_lejonkulan hetssy hela dagen , jag längtar!!!
💕🎨🧡💕✨️🎉
...

🎉💕✨️Ärligt talat att träffa nya människor, Det är bränslet i livet !!!
I love it !!
Och hurra !! jag ser att det droppat in ett helt gäng med nya människor här på insta och jag är super nyfiken på er, dela gärna med er av 5 egenskaper eller älsk som driver just dej i livet!

Jag tänker att jag börjar, passar samtidigt på att presentera mej kort.

🌟 Jag är alltså Malin Anna Maria Lejonberg, en brokig själ som älskar att se gammalt bli nytt och att omge mig med färg, vackerheter och kreativitet. 💖

✨️Remake gör mej glad , Att ge nytt liv åt det gamla är min grej! Från vintagefynd till kreativa projekt, jag älskar att skapa om och göra det unikt.Både kläder inredning miljöer events mm

✨️Att skapa egna världar Konstnärlighet och fantasi driver mig. Att måla, skulptera och utforska nya idéer är mitt sätt att uttrycka mig själv.Att skapa ett parallellt universum där snäll är en superkraft och glädje medicin.

✨️Jaaaa för att umgås med vänner, nya och gamla Inget slår stunder med dem jag älskar. Middagar, vin, bubbel och samtal är mitt bränsle för själen.

✨️ Färger, färger, färger: Jag lever och andas i en värld av färg. Att ha ett hav av nyanser runt mig gör mig lycklig och inspirerad varje dag.

✨️ Powerful Living, min verksamhet, ligger vid forsen i Kvarnbyn och står för mitt livs motto att göra varje dag färgstark och kraftfull. -too much is never enough! Därför har jag många ben i verksamheten, jag målar, gör events, håller i yoga, temakvällar, syr kaftaner, hattar och mkt annat allt med ett avstamp i innerligt, glädje färg , passion och hållbarhet.
Life is for living.

🏡 Jag bor i det charmiga Kvarnbyn i Mölndal, tillsammans med Christer, hunden Bertil och katten Bummi, i ett brokigt lumpmagasin. Välkommen till min färgstarka värld! 🎨✨
Jag önskar innerligt att du ska trivas här !

Glöm inte- skriv gärna dina fem älsk- saker - jag är så nyfiken på dig 💫
puss
♥️
...

Gooodmorgon !!! I dag blir det en bra dag !!
Ta hand om er 💕✨️
...

"Levande lycka 💫 Inget ögonblick är mer verkligt än just nu.
Vi kan inte ändra igår eller styra imorgon, men vi kan älska det vi har precis här och nu. Vårt förhållande till oss själva är vår livslånga följeslagare,vårat enda livslånga förhållande, och att vårda det förhållandet, det viktigaste vi gör. Att vara lika snäll mot sej själv som mot andra är en konst vi behöver träna på .
Att vara så kritisk som vi ofta är mot oss själva bygger inte några vänskapsband...i dag väljer jag att vara min egen bästa vän, att omfamna mitt nu och stråla i min egen glans. För precis som vi alla, är jag tillräcklig precis som jag är.
Ha en fin fredag!!
och glöm inte...Du ska va pr(ins)esident!!! som imperiet nästan sjöng ....✨️✨️✨️✨️
Puss
💖
#LevandeLycka #HärOchNu #VänskapMedSjälv"
...

✨️✨️Prinsessident!!!- Att Styra sin Värld med Glitter och Makt
I en värld där prinsessor dansar i slottets salar och presidenter regerar från sina majestätiska palats, finns en sällsam varelse som förenar det glittriga med det maktfulla, det mjuka med det järnhårda. Hon är Prinsessidenten, en sällsynt hybrid av sagans glans och verklighetens realism.

Med kronan balanserande på sitt huvud som en symbol för både status och ansvar, stiger Prinsessidenten upp varje morgon redo att ta sig an dagen. Hon vet att det krävs mer än bara en vacker klänning och en strålande leende för att styra ett rike. Det krävs styrka, mod och en vilja att göra det som krävs för att upprätthålla fred och välstånd.

Men glöm inte bort den glitter och glamour som omger henne. För även när hon skriver under lagar och beslutar om politiska åtgärder, gör hon det med en touch av elegans och stil. Det är som om varje pennstreck är en dans och varje möte en kunglig bal.

Viktigast av allt är att Prinsessidenten uppskattar sig själv och sina egna värden och egenskaper. Hon vet att hon är värdig både kronan och makten som kommer med den. Att vara en Prinsessident är att leva sitt liv fullt ut, att våga gå den väg du valt oberoende av andra, att stå stolt och självsäker i din egen kraft och att fortsätta framåt, även när vägen är lång och kantad av utmaningar.

Något att ströva efter och öva på är att vara som Prinsessidenten, att omfamna både vår inre prinsessa och vår inre president, och att regera vår egen värld med glitter och makt, med hjärta och hand.

#Prinsessident #GlitterOchMakt #StyrkaOchElegans @malinleijonbergart
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Kontakta Mig

Kontakta mig om du har frågor eller funderingar kring inredning och styling mm.

Inspiration

Dekorera mera

Välkomna till min värld av glitter glam och härligheter!!!

Jag har under ca 25 år drivit ett företag med inspiration och tankar som ledord!! Jag har en underbar kvarn i kvarnbyn i mölndal där jag anordnar events och fester bröllop och roligheter för företag och privatpersoner.
Allt som gör livet lite roligare kickar igång mej !!! Jag målar sedan 20 år tillbaka och landar allt som oftast i färger glädje änglar och glitter, tråkigheter dyker ju upp längs vägen ändå så att göra livet lite glammigare är stort fokus !
I samband med mitt samarbete med ÖoB kickar vi igång min egen hemsida/forum där det finns utrymme för tankar ideer och filosoferingar runt mat , mode, dekorationer, dukningar, konst event och livet
varmt välkommen och var med och bygg upp denna värld av glitter färger och ljus.

VÄLKOMMEN