HALLOWEEN

Här ser du inspirerande dukningar, inredningstips och DIY med Malin Leijonberg. Vill du ta del av Malins glittrande värld så regga dig på sidan.

VÄLKOMMEN

Inredningstips, dukningar & DIY

Blomsterkoffert

Malin dekorerar mormorskoffert.

Ishänder

Dökalla händer i bålen.

Flaggspel

Döläskiga flaggspel av soppåsar.

Ögonpopp

Ögon av flirtkulor.

Happy Halloween

Ibland känns allt förryckt Då är det skönt att andas och tänka att vi går mot ljusare tider!!Mer glitter och kärlek åt alla och glöm inte!! varje dag är en bra läppstifts dag ✨️♥️✨️ ...

Säg hej till Agnes !! Färdig för att flyga till @antikmässan med @tantgalleriet på tisdag.
I bland blir tom jag glad och häpen över vilka härliga forsänglar och glittertanter som tar form ur stardust and bubbles via mina händer!!
Love her !!♥️♥️♥️
Tack för idag och glöm inte ...shine like theres no tomorrow!!
...

Behöver du en dos av glädje och lugn i vardagen?
Släng dig in i kreativitetens värld! Målande, skrivande, dansande - you name it! Kreativitet är som en mental gym för hjärnan, gör dig smartare och lugnare samtidigt! Så varför inte kasta dig ut i ett målarprojekt eller skapa en dans till din favoritlåt? Det är inte bara kul, det är också ett måste för att hålla livslusten och fokuset på topp! Let`s get those creative juices flowing! 💡🎨✨ #KreativitetFörAlla #MålaDansaSkapa #Livslust

Kör så det ryker !! Det e du värd ❤️
...

Godmorgon!!✨️💕✨️💕✨️
Tanke för dagen - fortsätt med det du tror på !!

"Välkommen till min glittrande värld av prinsessidenter, glittertanter och forsänglar! Som egenföretagare inom ett kreativt och konstnärligt fält får jag chansen att skapa min egen verklighet, och ja, det finns några utmaningar längs vägen.

Ibland känns det som att jonglera med glitter!!! – lite rörigt, men också som en fantastiskt sprakande show!
Ibland är just motgångarna nyckeln till nya ideer och det som gör resan färgstark och spännande. För även när penseln tappar greppet eller kreativiteten går på paus, räkningshögen hotar att spränga brevlådan och huvet känns tungt så är det ändå så att det är då jag hittar nya sätt.
Nya sätt att gå vidare på nya sätt att hitta nya vägar.

Ibland är det bra att komma ihåg det, att dom där motgångarna kan leda någonstans, att nya vägar kan bli bättre vägar..

Tänker att skapa en glittrande värld full av magi och möjligheter inte e gjort i en handvändning men det är värt det !!✨️✨️✨️Får nog sammanfattningsvis säga att jag älskar det !!✨💖 #Egenföretagare #Konstvärlden #SkapaDinVerklighet
#colouryourlife #körsådetryker
...

Mainen damen und herren !!!
✨️🌸✨️🌸🎉🎉✨️
Nu är det snart dags för...trumvirvel... @tantgalleriet med den eminenta duon @malinleijonberg_lillagotafors och @weronikahagerling att gästa @antikmassan !!!!!🎉✨️✨️🍾🥂🍾🎉

Upptäck en explosion av färg och kreativitet när konstnärerna Malin Leijonberg och Weronika Hagerling tar scenen på konst och antikmässan! Med sina unika verk, från gnistrande skulpturer till livfulla tavlor, ger de liv åt konsten på ett sätt som få andra kan. Upplev glädjen och energin hos deras "glittertanter" och "damer" som dansar över dukar och genom skulpturer, och låt deras verk föra dig till en värld av fantasifulla äventyr. Missa inte chansen att låta dig inspireras och förföras av deras färgsprakande konst – besök deras monter och låt dig svepas iväg av deras magi!
...

Känner mej både pirrig stolt och lite stressad över att ha tagit mej ann så många utställningar i år !!
Det känns så fantastiskt härligt!!
Nästa resa och konstevent går till @antikmassan i stockholm med @tantgalleriet med @weronikahagerling så nu lyser flitens lampa, färdigställande av forsänglar, glittertanter- skulpturer av kärlek bubblor och glitter, och flera tavlor.
Spännande !
Håll tummarna för att det blir mkt nya färgstarka livsbejakande alster att bjuda på.
puss
❤️
...

Kontakta Mig

Kontakta mig om du har frågor eller funderingar kring inredning och styling mm.

Inspiration

Dekorera mera

Välkomna till min värld av glitter glam och härligheter!!!

Jag har under ca 25 år drivit ett företag med inspiration och tankar som ledord!! Jag har en underbar kvarn i kvarnbyn i mölndal där jag anordnar events och fester bröllop och roligheter för företag och privatpersoner.
Allt som gör livet lite roligare kickar igång mej !!! Jag målar sedan 20 år tillbaka och landar allt som oftast i färger glädje änglar och glitter, tråkigheter dyker ju upp längs vägen ändå så att göra livet lite glammigare är stort fokus !
I samband med mitt samarbete med ÖoB kickar vi igång min egen hemsida/forum där det finns utrymme för tankar ideer och filosoferingar runt mat , mode, dekorationer, dukningar, konst event och livet
varmt välkommen och var med och bygg upp denna värld av glitter färger och ljus.

VÄLKOMMEN