Glittrande drömmar i Viken

Hej alla glittertanter och prinsessidenter!!! Nu vill jag verkligen ta till fallet i akt och poängtera hur viktigt det är med drömmar och glitter fröer!

I morgon slår vi upp dörrarna till Galleri Plume i Det lilla fiskesamhället Viken i Skåne, nära Mölle, Höganäs och andra favoriter. Denna utställning har sin upprinnelse redan från början 90-talet då jag och en vän passerade förbi en het sommardag i bil och jag fick den där känslan av att det här var en magisk plats. Hit skulle jag vilja återvända och ha utställning en dag. (På den tiden målade jag inte ägs utan drömde bara om det),

Vet du vad, den dagen är faktiskt precis nu i morgon och sträcker sig ända fram till påska.

Att ha en vision och önskan om att göra något på en viss plats kan vara en kraftfull drivkraft för att göra drömmar till verklighet. Det är också viktigt att komma ihåg att inte glömma bort att det kan ta tid för drömmar att bli verklighet, att det är viktigt att hålla fast vid visionen och fortsätta arbeta mot den.

Att ha utställningen i en fiskeby som Viken är verkligen en passande plats för mina glittertanter och badfruar.Fiskebyn är inte bara en vacker plats, den har också en unik känsla och historia. 

Som besökare kommer du att kunna uppleva konstverken och naturen samtidigt, och det är svårt att inte bli inspirerad av dels omgivningen och dels glittertanterna.

Utställningen består av en samling av fantastiska damer , skapade av mej med min pensel – glittertanter! Ja, du hörde rätt, glittertanter! Massor av glittertanter badfruar och en och annan prinsessident.

Dessa tavlor är fyllda med gnistrande glans och livfulla färgstarka damer som sprider glädje och inspiration.

Glittertanterna är återkommande men varje tavla är unik och har sin egen personlighet. Varje glittertant har sin egen historia att berätta och bjuder in betraktaren att upptäcka mer av henne genom att betrakta tavlan noga.

För mej är det här en extra hjärtlig utställning som påminner mej om vikten i att drömma att följa sitt hjärta.

Jag hoppas så att du vill komma förbi och dela denna utställning med mej och de andra konstnärer som kommer att vara på plats i galleriet.

Följa dina drömmar och sluta aldrig tro på dig själv, i smått och i stort.

Lets shine together!

Puss // Malin

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *