För att jag kan !!

Godmorgon glittertanter gofisar och prinsessidenter !!
Mitt stilideal: G-farmor :Agnes

Sedan jag var liten har jag velat ha det som jag upplever att min gammelfarmor, mammas farmor, Agnes hade det hemma.
Många färger, vackra ting , många ting, guldkanter och figuriner.
Hon hade en svansjö på sitt vardagsrumsbord, du vet en spegel med en duk av virkade svanar runt…så fint i 6åringens tindrande ögon, ibland tände hon en cigarr för känslan av att det skulle dofta herre…Jag älskade hennes hem och senare hennes äldreboende där stilen följde med.

Säkert delvis för att det var väldigt olikt mina föräldrars; ljusa fräscha, men framförallt känslan det gav av sagolik spännande och ändå trygg, skattkammare.

Som vuxen har den där stilen , utvecklats och landat i ett maximalistiskt inferno, och jag älskar det, Att kunna skapa en alternativ värld som är exakt som jag / vi vill ha den, – så härligt, bara för att som vuxen kan jag göra som jag vill !! Inga inrednings pekpinnar inga praktikaliteter bara saker jag älskar och en stadig känsla av att skapa en liten sagoplats i verkligheten, bara för att jag kan !!❤
20tal, gammelfarmor, dockor, arvegods, auktionsfynd, loppis i en scenisk mix !!
Too much i never enough !
Jag älskar att få skapa min egen värld i världen !
puss!
.

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *