Gör så gott du kan

Ibland vaknar jag på morgonen och känner hur stressen river i kroppen och hur ivern att hinna med mer, att våga mer att påverka mer forsar som glödhet lava genom varje ven…. Den där överväldigande känslan av att inte hinna med allt jag vill, det är en ganska….understatement…läs VÄLDIGT förlamande känsla!! Jag drabbas av den då och då, misstänker att vi är fler som gör det… Hur hinner en allt? …Ja det är som redan mitt 20åriga jag kom fram till OMÖJLIGT, Vi hinner inte allt !!!

När jag vaknar med den där krypande stressen som sällskap brukar jag sätta mej ned i lugn och ro på en stol ett golv eller i soffan. Tända ljus dricka en kopp te och andas, tills det lagt sej och jag är redo att göra så som jag vet att jag behöver för att åstadkomma något alls, bena ut vad jag vill igen och igen och sedan hålla mej till att det är det som är det viktiga, att det jag gör är sådant jag vill göra, sådant jag brinner för och sådant jag blir stolt över.

Alltså bucketlist mycket ass, för mej är det viktigast att veta när jag lägger näsan i vädret eller trillar av pinnen att det jag gjorde, det jag prioriterade var sådant jag ville och tyckte var viktigt, inte att jag hann ALLT utan att det jag hinner är sånt jag är glad och stolt över sådant jag vill, för den här lilla människan är det den viktigaste drivkraften, att veta att jag gjort så gott jag kan…

Ska bara andas lite till sen kör jag den här dagen in i kaklet!!???

Det jag vill säga är nog kort och gott, gör så gott du kan!! bättre går inte ❤❤❤❤

// puss !

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *