Onlinekurs: Boosta din Kreativitet och Livsenergi

99 kr på den sista dagen varje månad för 12 månader med 1 månad gratis provperiod

Pris: 99kr/månad under 12 månader (1.188kr för ett år). Ingen bindningstid och du börjar när du vill och kan hoppa av när du vill.

-
+

Första betalning: 2024-08-31

Info

SKU: boosta-din-kreativitet-och-livsenergi Kategori:

Beskrivning

Betalning

Du har 1 månads provperiod gratis och under denna tid kan du avbryta ditt abonnemang utan kostnad. Abonnemanget löper sedan under 12 månader vilket är lika länge som kursen pågår och du betalar i slutet av varje månad. Efter 12 månader avslutas abonnemanget och du har fortsatt tillgång till kursen och plattformen så länge du vill.

Hur funkar det?

När du signat den här kursen tycker jag att du ska gå in i den månad vi förnärvarande befinner oss så att vi alla är i fas.

Det blir roligast och mest givande, dels för att kurserna är anpassade efter respektive månad men också för att samtliga zoommöten, träffar, och inlägg kommer att röra sej runt samma ämnen och ge möjlighet till roliga uppslag och kontakter.

Varje månad, kommer ett nytt rykande färskt kursprogram i din mailbox, uppbyggt runt olika ämnen men med ungefär samma delar.

Tankar och idéer

Var gång med tankar och idéer om livet i stort och kreativiteten i smått, hur omgivningen påverkar oss och hur vi kan påverka vår omgivning.

Stilutmaning

Varje månad utlyses en stilutmaning, där du utmanas att hitta nya sätt att använda kläderna i din garderob.

Att shoppa loss i garderoben är både roligt och ganska läskigt, vi har en tendens att köra i invanda och bekanta mönster vilket gör att tänka nytt med gamla saker kan vara en utmaning.

Sömnad

Sömnad och remake ingår i varje kursdel. Här pratar jag om tanken och iden bakom, plagget, dekorationen, eller huvudbonaden vi sedan ska sy, och du kommer att få mönster och instruktioner på hur du kan göra din variant.

Se det som att vi gör det tillsammans, det är så avsnitten är uppbyggda, inte några mönsterkonstruktionsdelar utan ett sätt att skapa och göra mycket av lite med hjälp av min instruktionsvideo.

Mixed media

Återkommande under varje månad finner du en sektion som innehåller, mixed media, målning, DIY det kan vara att dekorera sina befintliga skor eller ett par secondhand dito att tillverka roliga örhängen eller kransar, av böcker och annat härligt.

Dekoration och inredning

I avsnittet om dekoration och inredning ger jag handfasta tips på hur du dekorerar ett bord, ett rum eller en lokal, hur du på ett kreativt sätt förhöjer upplevelsen i ett möte, på en middag eller en fest. I detta avsnitt finner du ofta både tanken bakom och ett eller flera tips att göra själv.

Inspireras och inspirera

De allra bästa, roligaste och mest inspirerande resultatet når vi genom att fota våra egna alster och dela dom på sidan, eller via Instagram, ( taggade med #prinsessident)

Tanken syftet meningen och målet med den här utbildningen,  kreativa boosten eller glitterbomben, vad du än väljer att kalla den är att bli inspirerad, att inspirera och låta sej inspirera andra.Att ha kul helt enkelt! Att våga vara!

Allt är för dej, för din skull och bara för att du ska ha kul, känna lugn och en liten utmaning att låta dej själv ta plats, plats att växa, plats att glänsa och plats att andas.

Nu kör vi!!!

Kurs innehåll

Expandera alla
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/2 Steg