Att regera !!!

Godmorgon !!!
Dagens ledord- prinsessident!! Styrka drivkraft mod och hjärta !

Tag plats i förarsätet och styr så gott det går, den här resan är bumpig just nu så det är dags att ta det för vad det är, -vår stund på jorden, att göra så gott vi kan med…
Inte nöja oss med, utan ta plats i och regera med de medel vi har och dom är många.Ett medel är att damma av hårdhandskarna och riktigt hugga i !! Enerverande det här året jag vet…och lätt att falla till föga som offer för omständigheterna, men jag hävdar vänligen men bestämt att det är nu det gäller!!! Plocka fram den inre prinsessidenten och visa vem som bestämmer , regera, åk inte bara med som fripassagerare i ditt liv, där är det ju faktiskt du som är regent.
Öppna upp för nya lösningar nya tankar , känns allt låst, och helt ogenomträngligt, så passa på o gör något litet åtminstone.Tänd ljus, rita, ta upp ngra gamla böcker, testa ngt yogapass på nätet eller Kreativworkshop…låter fjuttigt och lite patetiskt mitt i allt, jag vet….men det hjälper i sanning alldeles grymt bra för att orka ta nya tag, få ny energi och mer lust !
Sträck på dej ! Tro att du är någon , det är du !! -Prinsessident av ditt liv din stund på jorden, din verklighet, du regerar!!

En prinsessident utan krona men med vingar som bär, flyg stark !!

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *