Att göra det en inte kan !

Det är mod att göra det en inte kan , jag önskar så innerligt att vi skulle kunna ge oss det modet, modet att vara som Pippi och kavat utbrista att det här har jag aldrig gjort förut så det är jag nog jätte bra på!

Det där modet som jag så gärna skulle vilja ingjuta i mina kringvandrande barn och tonåringar, –du kan –jag kan , det gäller bara att hitta modet att våga försöka, och att våga lyckas, och misslyckas.

Det är något sorgesamt över att det är så mkt enklare att gå kvar i det vi känner till och göra det vi vet att vi kan, att inte våga sticka ut hakan och försöka.

Sträck på dej i hela din kompetens och tro att du är någon och att du kan något, det är du och det kan du, du måste bara testa lite olika först.

Kör så det ryker!!!!

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *