Att följa drömmar och tro på sej själv

När morgonen liksom kommer krypandes och jag ligger vaken, utvilad,pigg, i min del av sängen…
Då är det tid för eftertanke och fundering..
Jag menar inte dom där mörka stressade tankarna som gärna dyker upp när jag vaknar mitt i natten o inte är pigg, utan snarare FÖR trött för att kunna sova, dom nätterna byter jag gärna ut på närmsta återköp , dom nätter där varje tankebubbla, minsta fissak är orsak till demoner och ångest, för att på morgonen försvinna som I ett poff! det är inte dom jag menar.

Nej jag pratar om nätter som natten inatt, då det bara blir mer tid för eftertanke helt enkelt. Funderingar kring vad jag verkligen skulle vilja komplettera min tillvaro med, inte i form av nya kläder , dreadlocks, omtapetserat arbetsrum , utan i form av vad jag VILL ,mer än det jag redan gör, först känner jag en provocerande nöjdhet med hur tingen förhåller sej och en mjuk tacksamhet för allt och alla jag har runt mej sedan smyger sej tanken om skrivandet på , kanske är det dags att återigen ta tag i den biten…skrivarkurs med tillgång till oändligt navelskådande och nya verktyg och så keramik ugn så klart ! Att få arbeta mer med lera och utforska den utan mina på 90talet dragna slutsatser om hur värdelöst jag hanterar den, att utforska den med en känsla av tillförsikt..
Ja när jag tar min morgonkaffe och äter den onödigt goda söndagsfrallan som blivit kvar sedan gårdagen, googlar jag skrivarkurser och skickar I väg ett meddelande om att jag vill köpa den där brännugnen någon annan vill bli av med, en i det stora hela bra start på denna sketna måndag, och en bra start på resten av du vet vad ??
Nu återstår bara att boka tid för att göra nya dreads, DÅ kommer livet att vara komplett…?
Be kind to yourself, och du näru ändå håller på, va snäll generellt sett?❤
.glöm inte att komma ihåg att det är du som väljer så var noga med ditt val.

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *