Älska secondhand

Att köpa secondhand, begagnat, gammalt skräp, vintage, eller hur du väljer att benämna det.
Att sy om, göra nytt av gammalt att tolka trender på personligt sätt och skapa nytt av gammalt.
????
För mej är detta en sport, ett intresse, en kunskap, en begåvning ett uttryck, ett sätt att leva, att vara, en livsstil, som jag använt i mitt vardagsliv och yrkesliv i över 20 år.
????
Min förkärlek till gamla ting och dess berättelser och att förnya, skapa nytt är en outsinlig kombination och källa i min kreativa tillvaro.
????
Att kunna göra mkt av inget är min spetskompetens , mitt levebröd och mitt intresse.
????
Att kunna inspirera andra att tänka ifrån olika håll nya synvinklar och skapa nytt av gammalt är en ynnest och gör mej så galet glad !!
????
Tänk att hitta ett påslakan i fint leomönster och 1h senare har jag en fabulös slirvigt divig och damig kaftan/rökrock i min ägo, kantad med klart ceris 80 tals spets är den läckert obehaglig..
????
Att hitta en charlstoneklänning för 60 spänn som sitter som en smäck, det gör mej yr och adrenalin fylld , I det närmaste lycklig!
????
Den som påstår att det inte går att shoppa sej lycklig har prövat fel sätt.. Att fynda ett vintageplagg eller spännande secondhand ting gör mej euforisk, det känns som om jag vunnit högsta vinsten !!
????
Att återbruka, både att köpa det någon vill bli av med och att låta någon köpa det jag inte vill ha längre är ett underbart sätt att förnya sin garderob och skapa sin stil.
????
Brukar du köpa 2hand o isåfall vad ?
?
Duken på klädsträcket följde också med från erikshjälpen, underbar på stranden och picknicken !

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *