Om malinleijonberg.se

Jag har under ca 25 år drivit ett företag med inspiration och tankar som ledord!! Jag har en underbar kvarn i kvarnbyn i mölndal där jag anordnar events och fester bröllop och roligheter för företag och privatpersoner.

Allt som gör livet lite roligare kickar igång mej !!! Jag målar sedan 20 år tillbaka och landar allt som oftast i färger glädje änglar och glitter, tråkigheter dyker ju upp längs vägen ändå så att göra livet lite glammigare är stort fokus !
I samband med mitt samarbete med ÖoB kickar vi igång min egen hemsida/forum där det finns utrymme för tankar ideer och filosoferingar runt mat , mode, dekorationer, dukningar, konst event och livet varmt välkommen och var med och bygg upp denna värld av glitter färger och ljus.

Välkomna till min värld av glitter glam och härligheter!!!

Malin Leijonberg konstnär

Malin Leijonberg skribent

Malin Leijonberg eventdesigner

Malin Leijonberg livsstilsstylist

Malin Leijonberg inredare

Malin Leijonberg entreprenör

Bucketlist...

Alltså bucketlist my ass, för mej är det viktigast att veta när jag lägger näsan i vädret eller trillar av pinnen att det jag gjorde, det jag prioriterade var sådant jag ville och tyckte var viktigt, inte att jag hann ALLT

Missa inte mina andra sidor

Oddfactory.se

Vill du köpa mer glitter i vardagen
Inredning, accessoarer och annat kul!

LillaG.se

Vill du boka ett event.
Fester, bröllop, konferenser, mässor mm.

Varje dag lägger jag strössel på tillvaron med hjälp av, smycken och accessoarer, något jag alltid gjort och något som gör mina dagar lite glittrigare, just nu använder jag till vardags sex stycken ringar i varierande storlek som betyder något alldeles särskilt för mej.. Dom är presenter, från mej själv och andra, reseminnen och minnen, nya och gamla…

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso